Xinyiguang Technologys semi-utendørs P5-vindus LED-skjerm er en nydelig tur for Jinliufu Jewelry

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-display/P5-vinduets LED-skjerm er en nydelig tur for Jinliufu Jewelry. Den perfekte avslutningen. For din takknemlighet. Tjenesten vi tilbyr vil alltid overskride kontrakten din. Gi deg ubegrensede forretningsmuligheter og verdi.Xinyiguang-teknologiskaper high-end produkter i verden. Basert på verdens-looking til fremtiden-deling-for å vinn-vinn!

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-display/

Som vi alle vet, nårinnendørs fullfarge LED-skjermbrukes til utendørs og semi-utendørs, har dens lysstyrke og vanntette ytelse alltid vært dens ulemper, som ikke kan sammenlignes med utendørs fullfargeskjerm. Og Shenzhen Xinyiguang P5 LED-vindusskjerm har en lysstyrke på opptil 3500CD/㎡, ved hjelp av lampeperler fra Foshan Natinstar Optoelectronics, som ikke er svakere enn utendørs fullfargeskjermer når det gjelder lysstyrke, gråtoner, oppdateringsfrekvens og energisparing. Det er godt synlig selv under sterkt sollys.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-display/

Som en merkevareprodusent for LED-skjermer,Shenzhen Xinyiguang teknologihar alltid betjent nye og gamle kunder med "integritetsbasert, teknologisk innovasjon". Med utmerket kvalitet, unik produksjonsprosess, subversiv designtenkning og perfekt skjermeffekt, har nye og gamle kunder vunnet den andre ros. Høyoppløselig utendørs overflatemontert fullfargeskjerm.LED-sensor interaktiv gulvflisskjerm gulvskjerm. Bar DJ-stand. Gi deg en ny høyteknologisk opplevelse som integrerer "intelligent visjon", "intelligent menneskekropp" og "intelligent interaksjon" Ta deg inn i æraen med utmerket innovativ interaktiv intelligent teknologi!

 

 


Innleggstid: Des-01-2015