Xinyiguang teknologi bryllup HD LED-skjerm og gulvskjerm for deg Kreativitet · levende lys plen· Naturens mest evige kjærlighetsmyte

Xinyiguang teknologibryllup high-definition LED stor skjerm og led gulvskjerm for deg kinesisk · Kreativitet · levende lys plen· Naturens Most Eternal Love Myth.

https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-lightweight-front-maintenance-fast-installation-led-floor-display-product/

Uforglemmelige temabryllup er drømmen til ethvert par, men hvis du ønsker å designe et utmerket temabryllup, kan du ikke klare deg uten en rik og fargerik bryllups-HD-storskjerm med høy oppløsning. For å hjelpe kundene med å løse dette problemet, lager Xinyiguang Technology en systematisk og omfattende tolkning av hver type bryllup for å tilpasse ditt private bryllup, enten det er bryllup med levende lys, plenbryllup, kinesisk bryllup eller personlig kreativt bryllup, Xinyiguang teknologibryllup høy- definition LED stor skjerm vil injisere deg med en jevn strøm av lykke og følelse av tilhørighet. La deg gjenoppleve følelsen av hjemme.

kinesisk bryllup

Kinesisk bryllup er et symbol og representant for vårt lands tradisjonelle kultur. De siste årene har retrostilen også gjort kinesisk bryllup til et hot spot for nykommere. Med tidens og nedbørens gang har det blitt en ny mote for moderne mennesker å spore de kulturelle røttene og reprodusere tradisjonelle folkeskikk. Xinyiguang teknologi bryllup high-definition LED stor skjerm hjelper deg å lage et rent og unikt kinesisk bryllup.

https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-lightweight-front-maintenance-fast-installation-led-floor-display-product/

Kreativt bryllup

https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-led-display-product/

Et unikt og kreativt bryllup vil få alle til å føle uendelig ettersmak. I den siste lenken kan du like gjerne ta en titt på de ubegrensede bryllupsideene på den store LED-skjermen med høy oppløsning for bryllupet. Gi deg en annen følelse.

Bryllup med levende lys

Bryllup med levende lys er det mest romantiske av alle bryllupstemaer. Det flimrende stearinlyset kombinert med høyoppløselig LED-liveeffekt på stor skjerm legger til et lag med tåkete og drømmende til bryllupet, som er varmt og rørende. Men hvis du ønsker å holde et romantisk og vakkert bryllup med levende lys, må du ha en perfekt høyoppløselig LED-storskjerm for bryllup.

Utendørs bryllup

https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-lightweight-front-maintenance-fast-installation-led-floor-display-product/

LED-skjermer med høy oppløsning, blå himmel, grønt gress, sollys, blomster, hvitt gasbind og hver fargestreng er naturlige fargestoffer som utgjør plenbryllupet. I naturens omfavnelse kan et lite element gi en romantisk atmosfære til et plenbryllup. Dette er den unike sjarmen til et plenbryllup, som gjør bryllupet ditt til den mest evige og udødelige kjærlighetsmyten i naturen.


Innleggstid: Des-03-2015