Xinyiguang-teknologi innendørs LED-skjerm Personlige kreative ideer

https://www.xygledscreen.com/indoor-led-display-screen-product/Personlig kreativt konsept for innendørs LED-skjerm. Strålende skjerm. Den innendørs høyoppløselige LED-storskjermen konstruert av "Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd. og HNA-bygningen i Guangzhou CBD Commercial Center” er vellykket installert og feilsøkt. Den er offisielt levert til kunder. Til referanse!

https://www.xygledscreen.com/indoor-led-display-screen-product/

Sammenlignet med konvensjonelle skjermer, har Shenzhen Xinyiguang Technology modig designet og forbedret den interaktive personligheten, kreative ideene og fargerike presentasjonene til dette prosjektet, og uttrykksformene er mer mangfoldige. Den kan bruke en rekke medieuttrykk, som design, maskinvare, kontrollsystem, video, lyd, bilder, animasjon, etc., støtte mainstream-formater som komposittvideo, komponentvideo og høyoppløselig video, og kan realisere blandet visning på forskjellige måter, for eksempel vilkårlig vindusåpning, gjennomsiktig superposisjon, vending av spesialeffekter og rulletekst, noe som gjør bildeeffekten mer levende og realistisk. La folk endre seg fra passiv aksept til aktiv verdsettelse.

Presisjonen til den innendørs høyoppløselige LED-skjermen kan nøyaktig og regelmessig sende spesifikk informasjon til spesifikke målkunder, stimulere syn og impulsivt forbruk, som er egenskaper som tradisjonelle medier ikke har. For eksempel, i daglig forbruk, når forbrukere er på et kritisk kjøpspunkt, er det veldig enkelt å endre kjøpsplanene sine. Hvis det er "destruktiv" informasjon på dette tidspunktet, vil impulsivt forbruk forekomme.

Som en digital interaktiv informasjonsformidlingsplattform har Xinyiguang Technologys fleksible innendørs LED-skjerm i stor grad løst dette problemet. I reklamebransjens fargerike verden gjør multimedieinformasjonsutgivelsessystemet reklame mer praktisk, grønnere, mer intuitivt og mer verdifullt!

I tillegg, med den kontinuerlige utviklingen av interaktiv teknologi, kan "menneske-datamaskin-interaksjonen" til Xinyiguang Technologys innendørs HD-LED-skjerm få publikum til å nyte det og etterlate et dypt inntrykk på det. For de fleste kjøpmenn er høykvalitetsprodukter, innovativ teknologi og hensynsfull ettersalgsservice nødvendige forutsetninger for å forbli uovervinnelige i den harde konkurransen.

 


Innleggstid: Des-02-2015