Den første intelligente interaktive gulvskjermen i Beihai, Guangxi, ble avduket i Ningchun City

Deinteraktiv LED-gulvskjermhar fordelene med bærende, brannsikker, vanntett, HD-skjerm, interaktiv moro og andre fordeler for å innlede en rask økning i markedets etterspørsel. Fra planleggingshaller for vitenskap og teknologi til kjøpesentre til applikasjoner for undervisningsutstyr, blir bruksomfanget bredere og bredere. Fra konvensjonell visning til interessant visning, har den utviklet seg til dagens interaktive visning, som lar reklamemedier vise nye måter å ta farvel med de uforlignelige fordelene med tradisjonell annonsering.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I år innledet Spring City, Beihai, Guangxi den første intelligente interaktive gulvflisskjermen i Beihai City. Denne skjermen bruker den eksplosive intelligente interaktive 6.25LED gulvflisskjermen avShenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd.Visningsområdet på hele skjermen er så høyt som 140㎡, kombinert med den kommersielle atmosfæren i kjøpesenteret, er kanten avrundet for å gjøre visningsområdet mer raffinert. Når det gjelder interaksjonsteknologi for menneskelig skjerm, tar den i bruk Xinyiguangs unike interaktive intelligente patenterte teknologi for å realisere menneske-datamaskin-interaksjonsopplevelse uten å legge til noe eksternt utstyr. Skapet tar i bruk en lydløs aluminiumsplatestruktur for varmeavledning, slik at skjermen har nådd ideelle bruksforhold når det gjelder varmeavledning, veiing, sklisikker og vanntett.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Installasjonen og bruken av skjermen gir også økonomiske fordeler til det kommersielle senteret. Som en ny type reklamemedier har de forskjellige visningsmetodene tiltrukket seg oppmerksomheten til publikum. Menneske-datamaskin intelligente interaktive opplevelsesskjermer er interessante og mangfoldige publisitetsmetoder, og gjennom ulike kreative endringer kan det imponere massene dypt for å oppnå bedre resultater.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Beihai Hean Ningchun City er det første kjøpesenteret i Beihai som bruker en stålkonstruksjon med lang spenn. Moderne kjøpesentre vil ta i bruk atriumdesignstrukturen av grunner som en bredere utsikt innvendig og et større felles aktivitetssenter. Denne strukturen er ofte vanskeligheten ved bygging av kjøpesenter. Vanligvis er en slik struktur mer vanlig på høyhastighetsjernbanestasjoner, for eksempel bruker Nanning East Railway Station en stålkonstruksjon med lang spenn. Selv om en slik struktur er komplisert å konstruere, kan den bringe et mer åpent atrium til kjøpesenteret.


Innleggstid: Aug-02-2018