Shenzhen Xinyiguang grafisk illustrasjon av utendørs overflatemontert limfyllingsprosessteknologi

Med kontinuerlig innovasjon og forbedring av LED-teknologi, endrer flere og flere utendørs reklameskjermer seg fra store til små, og fra små til klare. I LED-skjermindustrien er utendørs høyoppløselige utendørs reklameskjermer overflatemonterte produkter. Utendørs overflatemonterte LED-skjermer bruker lysemitterende brikker av høy kvalitet som kjernemateriale, og høykvalitets driver-ICer er fullfarge LED-skjermer. Høy tetthet, visningsvinkel, stabilitet, fargeensartethet, fargemetning, finhet av bildekanter, jevne videoeffekter, etc. har gitt full spill til de ultimate fordelene med utendørs LED-reklameskjermer.Shenzhen Xinyiguangbruker lampeperler som medium for å analysere flere utenpåliggende lampeperler som ofte brukes utendørs i markedet.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-display/

▲ Utendørs overflatemontert limfyllingsprosessdiagram

Den første lampeperlen er SMD2828, og modellene den kan bruke i LED-displayet erutendørs overflatemontering P5, P6, P6.25og andre utendørsmodeller. Utendørsproduktene er ikke begrenset til disse tre modellene. Det finnes også utendørs utleieskjermer P6.67 og gulvflisskjermer P7.8125 og P8.928, som er representative produkter for utendørs applikasjoner og sceneapplikasjoner. Utseendestørrelsen til SMD2828 er 3,0 × 3,0 × 2,4 mm, og den spesielle vanntette strukturdesignen forbedrer effektivt den fuktsikre funksjonen. I den vannfaste limfyllingsprosessen brukes spesiell silikagel for utendørs overflateklistremerker. Tykkelsen på limet er 1,5 mm, noe som effektivt isolerer regnvann fra å erodere kretskortet, og forhindrer uheldige faktorer som kortslutning.

Den andre typen er SMD3535. Størrelsen på 3535 lampeperlen er relativt større enn 2828, og utseendestørrelsen er 3,5×3,5×2,8 mm i tykkelse. Vanlige utendørsskjermer inkluderer utendørs overflatemontert P8 fullfargeskjerm og utendørs P10 fullfargeskjerm. På grunn av de større lampeperlene er applikasjonen i utendørs høyoppløsningsfelt mye mindre enn 2828. 3535 har designet hvit innvendig og svart utside, noe som forbedrer kontrasteffekten betydelig. Den vanntette limfyllingsprosessen bruker også spesiell silikon for utendørs overflateklistremerker, og tykkelsen på limet er 1,5 mm.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-display/

▲ Limfylt moduldiagram

Utendørs utenpåliggende P8led display og P10led display har relativt stor avstand mellom seg. Ved å bruke 3535 lampeperler og high-foot lampeperler kan en vanlig limfyllingsmaskin løse problemet. P5, P6 og P6.25 har imidlertid svært høye presisjonskrav i prosessen. Hvis du ikke behersker limfyllingsteknologien godt, vil det påvirke utseendet og konsistensen på hele skjermen. Shenzhen Xinyiguang har gjort mye arbeid i denne forbindelse, og fullstendig løst problemet med uskarp skjerm forårsaket av den utendørs overflatemonterte limfyllingsprosessen.


Innleggstid: 20. mai-2014