Shenzhen Xin Yi Guang SMD tofarget pigg dreper hele byen

Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd. har skrevet strålende kapitler i historien i kraft av sin utvikling og innovasjon innen LED-skjermer. Med den kontinuerlige utviklingen og fremgangen i markedet og økningen av innendørs enfarge og tofargede produkter år for år, skrev Xinyiguang nok en gang et historisk kapittel for å bryte de tradisjonelle dot-matrix modulære enfarge og tofarge produktene, ved å bruke innendørs mainstream lysemitterende lampeperler 3528 som kjerneenheten for å løse noen defekter i tradisjonell matrise. La skjermeffekten være vakrere og mer bevegelig!

https://www.xygledscreen.com/products/

Shenzhen Xinyiguang vil svare for deg analysen av fordelene med tradisjonelle, utmerkede overflatemontering 3,75 tofarge og tradisjonelle punktmatrise 3,75 tofargemoduler:

1. Produsert av SMD-brikketeknologi er flatheten til overflatemonteringsenheten bedre, og fargekonsistensen er bedre;

2. Vedlikeholdet av det overflatemonterte enhetskortet er enkelt og praktisk, og sparer kostnader;

3. Det overflatemonterte enhetskortet er lett i vekt. Vekten på det tradisjonelle enhetskortet med punktmatrise er omtrent: 0,5 kg/stk, og vekten til et overflatemontert enhetskort er: 0,2 kg/stk;

4. Når det gjelder skjøtekonsistens, bruker det overflatemonterte enhetskortet et innendørs fullfargesett, som er bedre i skjøtekonsistens enn punktmatriseenhetskortet, og gapet er lite (≤0,1 mm);

5. Når det gjelder driverbrikker, bruker det overflatemonterte enhetskortet konstantstrømdrift. Sammenlignet med konstantspenningsdriften til punktmatriseenhetskortet, kan den konstante strømmen redusere lysnedgangen til LED-en og gjøre LED-ens levetid lengre.

6. De overflatemonterte enhetsplatene behandles alle ved maskinlapping. Sammenlignet med manuell montering av punktmatriseenhetskort er effektiviteten høy og utseendet vakkert.

7. Lysstyrken til punktmatriseenhetskortet er 400cd/㎡ per kvadratmeter, mens lysstyrken til overflatemontert tofarget enhetskort er 1600cd/㎡, som er 4 ganger lysstyrken til den tradisjonelle punktmatriseenheten .

8. Det overflatemonterte to-farge enhetskortet er fullt kompatibelt med det asynkrone kontrollsystemet på markedet, og installasjonen og feilsøkingen er like kompatible som den tradisjonelle dot matrix enfarge og dobbel farge!


Innleggstid: 10-apr-2015