Del i forkant av ISLE2017 Shenzhen Xinyiguang-utstillingen

Det er fortsatt tre dager før Guangzhou International Advertising Exhibition åpner. I løpet av så kort tid vil redaktøren dele de forskjellige LED-skjermene med degShenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd.vil vises.

Siden etableringen av Shenzhen Xinyiguang er det mulig at mange ikke vet hva Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd. gjør. De som kjenner Shenzhen Xinyiguang vil vite at de lager gulvflisskjermer, og de som har vært i selskapet kjenner dem også. Deinteraktive LED-gulvfliserav selskapet er foran LED-skjermindustrien.

https://www.xygledscreen.com/

Del 1

5. generasjon P8.9 gulvfliser og du ser den klassiske gulvflisskjermen igjen

P8.9 er første etasje flisen lansert av Shenzhen Xinyiguang. Det slitesterke og sklisikre stoffet med høy styrke kan støtte to punkter opp til 2 tonn. Forstøvningsbehandlingsteknologien til de lysende høydepunktene gjør skjermen til 8.9-gulvflisene mer realistisk og gjør scenen mer blendende.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Del 2

Tredje generasjon P6.25 gulvfliser møter deg for innendørs og utendørs universelle gulvflisskjermer

P6.25 gulvflisskjerm er en ny skjerm med gulvfliser lansert av Shenzhen Xinyiguang for gulvfliser med høy oppløsning. Den arver den bærende, antiskli- og skjermforstøvningsprosesseringsteknologien til 8.9-gulvflisskjermen, og den er også en gulvflisskjerm for innendørs og utendørs bruk. Den lysemitterende kjerneenheten bruker utendørs vanntette lampeperler, og vanntetthetsnivået er så høyt som IP65.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Del 3

Den nye generasjonen av innendørs og utendørs universelle P5.2 interaktive gulvfliser gjorde en fantastisk debut, og var vitne til den interaktive HD-skjermen.

P5.2 gulvflisskjermen er en ny generasjon høyoppløselig gulvflisskjerm lansert av Shenzhen Xinyiguang til verden i 2017. Den vedtar en profesjonell strukturell design, og den fremre vedlikeholdsboksen er enkel å håndtere demontering og montering. 5.2 Skjermmasken for gulvflis er laget av alkalisk PC-materiale med høy tetthet, og overflaten er behandlet med frostingsteknologi, som bedre kan spille rollen som anti-skli, anti-skarp, anti-ripe, etc.; utformingen av høypresisjon og gitterarmering gjør at gulvflisskjermens bæreevne når 2 tonn per kvadratmeter.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Selvfølgelig er dette bare en forrett. Det større høydepunktet er at Shenzhen Xinyiguang vil legge til det bakkefølende interaktive systemet uavhengig utviklet av Shenzhen Xinyiguang til alle disse gulvflisskjermene og presentere det for alle på stand D05, Hall 11.2 i International Convention and Exhibition Center. På den tiden vil det være flere interaktive spill med alle å delta i. Vel, jeg skal ikke snakke mer om flere redaktører. Kom og delta personlig for mer personlig opplevelse! Vi sees snart.


Innleggstid: 11-feb-2017