Utstillingsmelding | XYG brakte en rekke LED-gulvskjermprodukter og løsninger til skyutstillingen

Den "4th DAV Audio and Video System Integration Online Exhibition" vil bli holdt 30. mars 2023 for en periode på en måned. DAV-lyd- og video-skyutstillingen har blitt holdt i tre påfølgende økter, og tiltrekker seg totalt 8,89 millioner besøkende.
Dette er en nettbasert utstilling av lyd- og videoprodukter basert på de faglige fordelene og trafikkfordelene til DAVs egen plattform for digital lyd- og videoteknikk. Denne skyutstillingen tiltrakk seg mange bedriftsmerker i lyd- og videoindustrien. Blant dem brakte XYG en rekke LED-gulvskjermprodukter, oppslukende sceneløsninger, vegg- og gulvkoblingsløsninger, trappeskjermløsninger og andre produkter dukket opp på stand D-024 i "Large Screen Display System Pavilion".

https://www.xygledscreen.com/about-us/

XYG utstillingshall kart▲

Bedriftsprofil

Shenzhen Xin Yi Guang Technology Co., Ltd. er et nasjonalt høyteknologisk foretak som integrerer FoU, design, produksjon, salg og service, og en spesialisert og spesiell ny sertifiseringsbedrift fra Shenzhen. Med globale salgs- og serviceevner, utmerket LED-produktinnovasjonsdesign, produksjon og kvalitetskontroll, er det en forsknings- og utviklingsorientert høyteknologisk bedrift og leverandør av displayutstyrsløsninger som integrerer implementeringen av det internasjonale ISO9001-kvalitetssystemet.

Med tjenesteprinsippet om"Å arve håndverkerens ånd og støpe tidenes høykvalitetsprodukter", XYG gir globale kunder høykvalitets og høyytelses LED intelligente interaktive gulvskjermer, LED innendørs og utendørs skjermer, LED trafikkveiledningsskjermer og LED-plattformer bakkeinformasjonsskjermer, LCD-skjermer for flyinformasjon på flyplasser, avansert LED-kreativ tilpasset produkter og løsninger.

Utstillinger introduksjon

Hvert skap med XYG LED-gulvskjerm veier bare 22 kg, og tykkelsen på skapet og modulen er mindre enn 8 cm. Gulvskjermen kan bære en maksimal vekt på 3000 kg per kvadratmeter. Det er 8 gulvstøtter i bunnen av hvert skap. Produktet danner sterk og effektiv stabilisering.

https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-lightweight-front-maintenance-fast-installation-led-floor-display-product/

Skap i pressstøpt aluminium

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Innendørs plateskap▲

https://www.xygledscreen.com/outdoor-ip68-protection-level-high-brightness-non-slip-led-floor-display-screen-product/

Utendørs plateskap▲

Produkthøydepunkter: superlastbærende, slitesterk og flammehemmende, supersklisikker, vanntett og fuktsikker, stille varmeavledning, presis sensing og ekstremt rask interaksjon.

Xin Yi Guang LED intelligent interaktiv gulvskjerm har et industriledende patent på menneske-datamaskin interaksjonsdesign. Produktet har en innebygd optisk sensorbrikke, flerkanals punkt-til-punkt interaksjon, sensitiv interaksjonshastighet, null følelse av forsinkelse, og er ikke begrenset av antall deltakere.

Skjermen på produktet er fleksibel og sklisikker. I henhold til den mekaniske konstruksjonen er bæreevnen per kvadratmeter opptil 3 tonn, noe som er trygt og pålitelig; masken er laget av importert polymer-PC-materiale i A+ klasse, som er svært forseglet, slitesterk og holdbar, motstandsdyktig mot høy temperatur og sterk kulde, vanntett og støvtett og flammehemmende. Beskyttelsen når IP68-nivå; den vedtar en spesiell varmeavledningsenhetsdesign, som har lav støy og rask varmespredning, og er egnet for bruk i forskjellige miljøer som innendørs og utendørs.

 

Utstillingsplan

Xin Yi Guang forsyner industrien med oppslukende sceneløsninger, vegg- og jordkoblingsløsninger og trappeskjermløsninger. Produktapplikasjonen bruker menneske-datamaskin interaksjonsteknologi for å samhandle med mennesker og datamaskiner, noe som gjør virtuelle scener mer realistiske og levende, forbedrer visuell sans og følelse av opplevelse, ved å delta i den ultimate oppslukende scenen, kan publikum få en uendelig interessant underholdningsopplevelse og oppnå en oppslukende effekt.

 

1. Oppslukende sceneløsning

Høydepunkter: romlig posisjonering, lineær bevegelsesfangst, vinkelbevegelsesfangst

Xin Yi Guangs oppslukende sceneløsning er flerdimensjonal fusjon, som kan realisere kontinuerlig transformasjon mellom ulike rom og geografiske steder, generere regnvann og snøflak gjennom eksterne enheter og kombinere klimaendringer for å oppnå effekten av flerdimensjonal fusjon. Gjennom XYG LED intelligent interaktiv gulvskjerm, skap en oppslukende sceneløsning, etablere en brukers visuelle opplevelse på en allsidig måte, og realiser en virkelig oppslukende opplevelse.

https://www.xygledscreen.com/projects/

2. Vegg- og jordforbindelsesløsning

Høydepunkter: uavhengig/koblings interaktivt system, null følelse av forsinkelse

De innebygde sansepunktene til det uavhengige interaktive systemet er tett fordelt, ingen eksterne interaktive sensorer er nødvendig, og skjermen har sin egen induksjon for å realisere punkt-til-punkt-interaksjon. Linkage interaktive systemet beholder alle funksjonene til det originale uavhengige interaktive systemet, har god programmerbarhet, kontrollerer veggen direkte fra bakken og skaper en oppslukende scene med personlig tilpasning. Det uavhengige interaktive systemet kan oppgraderes til et koblet interaktivt system. Den koblede interaktive løsningen bruker en interaktiv LED-gulvskjerm og en LED-skjerm for å vise vegg- og bakkebildene på en koblet måte. Den interaktive responshastigheten er ekstremt rask og null følelse av forsinkelse oppnås.

https://www.xygledscreen.com/projects/

3. Trappeskjermløsning

Høydepunkter: superlastbærende 3 tonn, chipinduksjon, menneske-datamaskin-interaksjon

Profesjonell gulvskjermdesign, hver komponent av Xinyiguang LED intelligent interaktiv gulvskjerm, i henhold til forskjellige mekaniske design, kan ha en ultimat bæreevne på opptil 3 tonn per kvadratmeter, super bærende. Bunnskallet, masken, strømledningen og signalledningen til gulvflisskjermmodulen er spesialdesignet og utstyrt med vanntette og fuktsikre materialer, som er fuktsikre, sklisikre, super slitebestandige og kan ha innebygde i sensorbrikker for å oppnå interaktive effekter.

https://www.xygledscreen.com/stair-indoor-outdoor-professional-interactive-led-display-screen-product/

Det velkjente merket av LED-gulvskjerm Xin Yi Guang har introdusert den nyeste teknologien intelligent utstyr, grønt, støvfritt, intelligent, og det totale arealet til det helautomatiske verkstedet er 10000m². Enten det er produktytelse, prosessteknologi eller tjenestekvalitet. XYG følger alltid holdningen om å strebe etter perfeksjon, noe som gjør ytelsen til LED-gulvskjermen til det ekstreme, og setter standarden for bransjekvalitet.

 

 


Innleggstid: 30. mars 2023