XYG Technology LED-gulvskjerm · Åpner æraen med interaktiv intelligens

Xinyiguang-teknologiåpner æraen for intelligent interaktiv sansing innovasjon teknologi-fokus på teknologi-subversion design Gi deg en ny high-end opplevelse som integrerer "intelligent visjon", "intelligent menneskekropp" og "intelligent interaksjon", alt er enhetlig og unikt. Den eksklusive patenterteLED gulvskjermer en subversiv innovasjon utover tidene!

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Xinyiguang Technologys "uavhengige forskning og utvikling" og "eksklusive patent" LED-gulvflisskjerm LED interaktiv skjerm har blitt lansert på markedet, og den har tiltrukket seg oppmerksomheten til store ingeniørbedrifter i inn- og utland. Med den kontinuerlige oppgraderingen av skjermteknologi spiller storskala skjermenheter en stadig viktigere rolle i ulike sceneopptredener og sceneopptredener som musikaler, nye produktlanseringer, moteshow og bryllupsfeiringer. Den interaktive LED-gulvflisskjermen har lagt til mange nye kreative visningsmetoder til dette markedet.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Xinyiguang Technology interaktiv LED-gulvflisskjerm er en LED-skjerm spesielt designet for bakkevisning. Den har vanligvis spesielle design når det gjelder lastbæring, beskyttelsesytelse, anti-tåke, interaksjon, intelligens, sensorytelse og varmeavledningsytelse. Gjør den egnet for tråkking med høy intensitet, langvarig drift og lite vedlikehold.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Den er mye brukt på grunn av dens evne til å presentere skiftende og fargerike grunnfarger, og LED-gulvflisskjermen med interaktiv sensorfunksjon har injisert ny vitalitet i dette markedet. I motsetning til tradisjonelle gulvflisskjermer, som kun kan spille av faste videoer i henhold til et forhåndsbestemt program for å imøtekomme utøveres forestillinger, basert på prinsippet om menneskekroppsinduksjon, kan den interaktive LED-gulvflisskjermen presentere sanntidsbildeeffekter etter bevegelse av menneskekroppen. På denne måten kan effekter som vannbølger som dukker opp under føttene til skuespillere og blomster som blomstrer realiseres, og skape vakrere lys- og skyggeeffekter for forestillinger, bryllup og andre aktiviteter.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Selv om tradisjonelle gulvflisskjermer også kan oppnå lignende effekter ved å forhåndsdesigne video, er utstillingsstedet ofte fullt av usikkerhet, og spesialpersonale er pålagt å være ansvarlig for videoavspilling og justering, som ikke bare bruker mye ressurser, men kan heller ikke oppnås i tide. Og nøyaktig, og Xinyiguang Technology interaktiv LED-gulvflisskjerm kan løse disse problemene på en målrettet måte.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

For tiden kan interaktiv projeksjonsteknologi også brukes for å oppnå lignende effekter. Den bruker infrarøde stråler for å oppfatte menneskekroppens bevegelser og projisere dynamisk grafikk på bakken med en projektor. Sammenlignet med den interaktive LED-gulvflisskjermen, er fordelen med interaktiv projeksjon at bildeområdet ikke er begrenset til skjermområdet, og projeksjonsområdet er større. Interaktiv projeksjon har åpenbare fordeler når skuespillere fysisk må projiseres på grafikk. Selvfølgelig, når skuespilleren ikke trenger bildebehandling, er det mer praktisk å bruke LED-gulvflisskjermen.

 


Innleggstid: 19. nov. 2015